1 av 4

Sporing

Tradisjonelle batteridrevne GPS-sporingsenheter er ofte plaget av de samme problemene.

 • Batterier bør vare i år, ikke måneder, uten å ofre oppdateringsfrekvensen. Enheter må kunne åpnes for å skifte standard AA- eller AAA-batterier.
 • Rimelige enheter og deres dataplaner må være rimelige, slik at sporeree kan distribuere i stor skala.
 • Pålitelighet Enheter må fungere i regn, sol, kulde og være robuste for å tåle de tøffe forholdene som finnes i Norge.

GPSau støtter både Cellular (LTE-M / NB-IoT) og LoRaWAN® slik at brukere kan mikse og matche nettverkstepnologier etter behov og budsjett.

 • Kontainere

  Spor og beskytt containere av alle former og størrelser med plasserings- og bevegelseshistorikk, bevegelsesvarsler, kollisjonsdeteksjon og mer med vårt utvalg av batteridrevne GPS-sporere for containere med lang levetid.

 • Paller

  Spor og administrer paller i varehus eller under transport med det største utvalget av batteridrevne innendørs/utendørs batteridrevne utstyrssporingsenheter med lang levetid, med plassering og turhistorikk, bevegelsesvarsler, kollisjonsdeteksjon og mer.

 • Verktøy

  Spor og beskytt verdifulle verktøy i alle former og størrelser med plasserings- og turhistorikk, bevegelsesvarsler, overvåking av driftstimer, gjenoppretting av tyveri og mer med vårt utvalg av kompakte og skjulte små sporere for verktøy.

  Sporingsenheter for elektroverktøy og andre ikke-drevne eiendeler kan optimere verktøybruken, forbedre forebyggende vedlikeholdsstrategier og redusere kostnadene forbundet med tyveri og tap.

 • Husdyr

  Spor og overvåk husdyr med posisjons- og bevegelseshistorikk, hastighet, geofencing, inaktivitetsvarsler og mer med vårt utvalg av husdyrsporingsenheter.

 • Tilhengere

  GPS-tilhengersporere lar bedriften din spore og overvåke din flåte av tilhengere på stedet og under transport. Våre værbestandige, robuste og batteridrevne og kablede GPS-sporere for tilhengere rapporterer plassering og bevegelseshistorikk, oppdager støt, gir bruksrapporter, varsler for forebyggende vedlikehold og bistår diskret med tyverisikring og tyverigjenoppretting av tilhengere og de verdifulle eiendelene de bære.

 • Maskiner

  Spor og beskytt utstyr med posisjons- og bevegelseshistorikk, rapporter om utstyrsbruk, overvåking av forebyggende vedlikehold, varsler om misbruk eller misbruk og mer med vårt utvalg av GPS-sporere for utstyr.

 • Pakkesporing

  Plasser en Tingkart-tracker i den neste pakkeforsendelsen din, skann QR-koden på trackeren, og par den med leveringen din ved hjelp av nettappen vår. Tingkart vil sikkert spore plasseringen av forsendelsen din ved hjelp av GPS- og LoRaWAN®-nettverk. Når mottakeren har mottatt leveringen, be dem legge Barnacle i postkassen for å sende den tilbake til oss for gjenbruk. Så enkelt er det, og planeten vil takke deg.

1 av 7

Robust og værbestandig

IP67-klassifisert hus sikrer at enheter tåler fint støv, høytrykksspray, nedsenking i 30 minutter i 1 m vann og ekstreme temperaturer.

IP-66

Batterier

Drevet av hyllevarebatterier med innebygd batterilevetid for overvåking av bruk og gjenværende levetid.

Selv om GPS er bruker lite batteri så bør sensorer bør ha mulighet til å bytte batteri. Vi har nok EL avfall som det er.

Global tilkobling

Bruk mobilteknologi (LTE-M / NB-IoT), LoRaWAN®, Sigfox og Bluetooth®-teknologi i sporingsløsningene dine.

GPS- og GLONASS- brukes samtidig med en 72-kanals høysensitiv mottaker (-167dBm) for økt nøyaktighet og raskere posisjonering.

Bruksområder

Med lavenergi langdistanse sporing fra Tingkart kan du spore husdyr, kjæledyr, containere, personer (ved samtykke), sykler, båter, biler, hester.

Små og lette enheter er det bare fantasien som setter grenser.

Få plottet siste posisjon og se historiske posisjoner rett inn på din mobiltelefon.

Button label
 • Geofence

  Definer soner og få meldinger om GPS beveger seg inn eller ut av sonen.

 • Kart

  Vis alle GPS mmed siste posisjon.

 • Alarmer

  Få beskjed om det ikke har vært bevegelse på GPS, om GPS har blitt flyttet eller om GPS beveger inn og ut av definerte soner.

 • Historisk

  Se i historiske bevegelser enten som en rekke punkter eller som varmekart.

1 av 4
 • Kontainer GPS

  Vanlig pris 990,00 NOK
  Vanlig pris Salgspris 990,00 NOK
  Kontainer GPS
  Utsolgt
 • Mobil VareGPS

  Vanlig pris 990,00 NOK
  Vanlig pris Salgspris 990,00 NOK
  Mobil VareGPS
  Utsolgt
 • Industrial Tracker

  Vanlig pris 990,00 NOK
  Vanlig pris Salgspris 990,00 NOK
  Industrial Tracker sensorikk
1 av 3

Har du noen spørsmål om GPS Sporing over LoRaWa eller LTE-M?